Állásinterjú

Az állásinterjú – főként a legelső – meghatározó az egész álláskeresési folyamat szempontjából. Hiszen valamennyi eddigi lépésének az volt a célja, hogy behívják a felvételi elbeszélgetésre. Ennek sikere pedig attól függ, hogy felkészült-e a beszélgetésre, tudja-e a legjobb formáját nyújtani.

Amennyiben karrier-tanácsadó segítségével szeretné professzionálisabbá tenni interjún való szereplését, úgy figyelmébe ajánlom az alábbi szolgáltatásaimat:

Állásinterjúra való felkészítés: Felkészítem önt többek között arra, hogyan viselkedjen, milyen kérdésekre számíthat, ezekre hogyan válaszoljon, mit kérdezzen, hogyan keltsen olyan benyomást az interjún, amilyet kelteni szeretne, azaz amilyennek láttatni szeretné magát. A konzultáció díja 8000 Ft/90 perc.

Strukturált viselkedésalapú interjú: A professzionális kiválasztásban egyre elterjedtebb eszköz az ún. strukturált viselkedésalapú interjú, ami elsősorban a jelentkező készségbeli erősségeinek és fejlesztendő területeinek beazonosítására szolgál. Helyzetgyakorlatokon keresztül felkészítem önt magyar vagy angol nyelvű strukturált viselkedésalapú interjúra. Ennek időigénye változó, általában 1– 2 x 90 perc, díja 8000 Ft/90 perc.

Állásinterjúra való felkészüléshez kérjen konzultációs időpontot most…

Hozzászólás nem lehetséges.