Impresszum

A honlap üzemeltetője:
Kránitz Éva
Adószám: 52435960-1-28

Elérhetőség:
Telefon: +36-70-6363-538
Email: kranitz.eva@karriervaltas.hu

SZERZŐI JOGOK

A honlapot mindenki szabadon, az alábbi általános feltételek betartása mellett használhatja:
A weboldalon megjelenő szövegeket, fényképeket és grafikákat szerzői jogi és más törvények védik, és sem egészben, sem részleteiben nem másolhatók. A weboldalon található információk kizárólag ismeretszerzés és személyes felhasználás célját szolgálják. Felhívom a honlap látogatóinak a figyelmét arra, hogy az általános feltételektől eltérő, engedély nélküli használat szerzői, polgári és büntetőjogi következményekkel járhat.

Nem megengedett a weboldal tartalmának:

-sem személyes, sem egyéb célú felhasználásra történő másolása, többszörözése, nyilvánosságra hozatala, módosítása, átdolgozása,
bármilyen médiában történő megjelenítése,

-bármilyen letöltött dokumentum vagy képanyag módosítása, másolása, többszörözése, nyilvánosságra hozatala, átdolgozása,

-a tulajdonos engedélye nélküli, a weboldalra mutató hiperhivatkozások elhelyezése.

A honlapon közölt információkat a cég képviselője rendszeresen ellenőrzi, és minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy az információk helytállóak, naprakészek és teljes körűek legyenek. A cég nem vállal felelősséget olyan honlapokon található adatok helyességéért, amelyekre a weboldalról elmutató hiperhivatkozások mutatnak.

A honlap használatára, az adatok letöltésére és szerkesztésére vonatkozóan a fenti szabályokon túl a mindenkori, hatályban lévő magyar jogszabályok az irányadóak.