Van olyan ember, akinek kifejezetten a mókuskerék való?

Munkahelyi mókuskerékTöbbünk személyiségének van olyan része, amelyet az életünk rövidebb-hosszabb szakaszán megelégedettséggel tölthet el a “mókuskerék”. Azonban amikor valaki nem azt csinálja, amiben hisz, vagy ami pozitív értelemben szenvedéllyel tölti el. Amikor a munkájában nem tudja kifejezni azt, aki ő maga: ez szignál lehet a változtatásra, karrierváltásra.

Minél erősebben tér el az életvezetésünk a vágyainktól, azaz mélyebb a szakadék, annál meredekebb, merészebb, és kihívásokkal telibb lehet a váltás. Érdemes nem megvárni az erős szignálokat, mint amilyen a kiégés vagy egy betegség, baleset.

 

Amennyiben igaz önre, hogy… 

  • Nem talál elég motivációt a munkahelyén (nehéz azonosulnia feladataival, a szervezet értékeivel, vagy monotonnak érzi munkáját, olyan, mintha egy „mókuskerékben” forogna)
  • Hosszú ideje nem volt módja munkájában, hivatásában kibontakozni (például anyaság miatt), és most nem tudja, merre induljon el.

Segítséget nyújtok önnek…

  • Vágyai felderítésében, azaz abban, hogy ön mit is szeretne valójában. Azért, hogy ne mások elvárásai szerint, hanem saját szívét és lelkét követve éljen és tevékenykedjen.
  • Erősségei feltérképezésében, ha tudni szeretné, melyek azok a készségei, amikre biztosan támaszkodhat például az álláspályázat és karrierjének építése során.
  • Karrierváltása megtervezésében és megvalósításában.
  • Készségei fejlesztésében, amennyiben úgy érzi, bizonyos készségeit (pl. kapcsolatépítés, konfliktuskezelés, befolyásolás, asszertív kommunikáció, önmenedzselés) karrierépítés céljából fejleszteni szeretné.

Karrierváltás-tanácsadóKránitz Éva vagyok, matematikai és közgazdasági tanulmányokat végeztem. MBA diplomámat a Case Western Reserve Universityn szereztem. 2004 óta foglalkozom egyéni vezetőfejlesztéssel, és 2009 óta karrierváltás-tanácsadással nagy megelégedettségemre, miután többször váltottam szakterületet.

Elsőként vezettem be itthon a karrierváltás-tanácsadást, miután a saját és ügyfeleim tapasztalatai alapján kidolgoztam egy módszertant, amit azóta is sikerrel alkalmazok.

Abban segítem a hozzám fordulókat, hogy olyan területre váltsanak, ami célt, értelmet és nagy megelégedettséget ad!

Ismerje meg karrierszolgáltatásaim négy fő témakörét, és gondolja át, melyik felel meg leginkább az aktuális igényeinek, céljainak és anyagi lehetőségeinek: www.karriervaltas.hu

Konzultációs időpontot a 70 6363 538-as telefonszámom kérhet.